menu

Over ons

Hi there!

Wij zijn Susan en Ditta, twee ervaren fotografen die het échte leven fotograferen. En bij het échte leven hoort natuurlijk ook de geboorte van je kindje. 
Herinneringen vervagen, maar beeld blijft altijd bestaan. Wij leggen jouw bevalling en de geboorte van jullie kindje vast, zodat je altijd kunt terugkijken op dit bijzondere moment. Hoe je bevalling ook loopt, het is de start van jullie leven samen. Dankzij de foto’s kan jij terugkijken op de intimiteit, de emoties, de liefde en ook het rauwe randje. Want dat alles maakt de geboorte van een kindje zo speciaal.

Onze missie: fantastische foto's maken van de hoogtepunten uit jullie gezinsleven. Zodat jullie herinneringen voor altijd zijn vastgelegd.


Ik ben Susan, 32 jaar en samen met mijn man en kinderen Juna en Elias woon ik in Amersfoort. Ik houd van goede verhalen, aanrommelen in mijn eigen bloemenpluktuin, de goudgele avondzon en taarten bakken met heel veel chocola.

Ik vind het fantastisch om herinneringen van anderen vast te leggen. Ik geloof in de schoonheid van het echte leven, en het vastleggen van de momenten die er écht toe doen. Mijn eigen bevallingen zijn ook vastgelegd door een geboortefotograaf, dus ik weet uit ervaring hoe dierbaar deze beelden zijn. Als fotograaf ben ik op de achtergrond aanwezig en grijp ik niet in, maar documenteer echte momenten. Zodat je, met de foto’s, altijd kunt teruggaan naar hoe je je voelde of wat er gebeurde op dat moment.


Ik ben Ditta, 38 jaar en samen met mijn man, kinderen en hond wonen we in Amersfoort. In de afgelopen jaren ben ik er achter gekomen hoe waardevol foto's voor mij persoonlijk zijn. Het neemt me even mee terug in de tijd naar mooie en verdrietige momenten. En beide mogen er zijn.

Regelmatig denk ik terug aan de geboorte van mijn kinderen. Misschien komt het omdat ze al wat ouder zijn ondertussen. Maar wist je dat ik van alle zwangerschappen welgeteld 1 foto heb van tijdens de bevalling? Deze was gemaakt door mijn man met volle flits op de camera in de badkamer. Zo lief bedoeld maar wat had ik er graag mooie foto’s van ons samen  tijdens de bevalling willen hebben! Deze ene foto raakt me al meer dierbaar omdat herinneringen zo snel vervagen. Een extra drive om nu de mooiste geboortereportages te maken voor a.s. ouders. 

DITTA

SUSAN

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

waar wij ons in onderscheiden

Uniek aanbod

 Onze stijl kenmerkt zich door pure beelden die een verhaal vertellen. Onze foto's zijn écht: soms met een rauw randje, en altijd vol liefde en emoties. Wij zijn gewend om te werken onder diverse en uitdagende omstandigheden: thuisbevallingen en ziekenhuisgeboortes, zowel natuurlijke bevallingen als een keizersnede. Onze foto's zijn bekroond met internationale awards, en daar zijn wij trots op.
Wij zijn allebei al ruim 10 jaar professioneel fotograaf, werken met de nieuwste en meer stille camera's (geen afleidend geklik dus als jij je weeën wegpuft) en wij zijn lid van de vakgroep DuPho Geboortefotografen.

Wij werken als team: bij ons ben je altijd verzekerd van een professionele geboortefotograaf bij je bevalling die een fantastische geboortereportage voor jullie maakt. Wij werken afwisselend volgens een dienstrooster. Indien één van ons al bij een geboorte is als jouw bevalling begint, komt de ander naar jou toe om te fotograferen. En mochten wij allebei al bij een geboorte aanwezig zijn of bijvoorbeeld ziek zijn (ook wij zijn mensen), dan kunnen wij terugvallen op ons netwerk vol fantastische geboortefotografen vanuit de vakgroep DuPho Geboortefotografen.

Ons aanbod stopt niet bij geboortefotografie! Wij bieden de unieke mogelijkheid om het eerste levensjaar van jullie kind in beeld te brengen. Aanvullend op de geboortereportage komen wij op diverse momenten in het eerste levensjaar van jullie kindje terug voor een korte, ongedwongen reportage. Om alle grote en kleine mijlpalen vast te leggen, maar óók jullie leven als ouders en als gezin. Het jaar sluiten wij af met een reportage van het eerste verjaardagsfeestje, en vervolgens bundelen wij alle foto's voor jullie in een prachtig fotoalbum om voor altijd te koesteren.

check onze beschikbaarheid

contact

We nemen snel contact met je op!

Bedankt voor je bericht!

Heb je interesse in onze geboortefotografie of 'eerste jaar reportages', en wil je meer over onze beschikbaarheid weten? Neem dan op tijd contact met ons op zodat wij de beste kwaliteit te kunnen waarborgen! 

Neem nu contact met ons op