menu

Geboortefotografie

een complete geboortereportage

Herinneringen vervagen, maar beeld blijft altijd bestaan. Een bevalling is een overweldigende wervelwind aan gebeurtenissen die je niet altijd goed kunt onthouden. Er gebeurt zo veel! De kracht die je tijdens de weeën voelt, de aanraking van je partner, de eerste keer dat je je kindje ziet, de emoties... Jij ziet niet hoe dit eruit ziet, terwijl het heel speciale momenten zijn die je niet wil missen. Wij leggen jouw bevalling en de geboorte van jullie kindje vast, zodat je altijd kunt terugkijken op dit bijzondere moment. Hoe je bevalling ook loopt, het is de start van jullie leven samen.

Dankzij de foto’s kan jij terugkijken op de intimiteit, de emoties, de liefde en ook het rauwe randje. Want dat alles maakt de geboorte van een kindje zo speciaal. In beelden vol liefde, emotie en humor maken wij een document voor jullie dat een leven lang gekoesterd word.

Geboortefotografie: de start van jullie leven samen In beeld

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

waar wij ons in onderscheiden

Uniek aanbod

 Onze stijl kenmerkt zich door pure beelden die een verhaal vertellen. Onze foto's zijn écht: soms met een rauw randje, en altijd vol liefde en emoties. Wij zijn gewend om te werken onder diverse en uitdagende omstandigheden: thuisbevallingen en ziekenhuisgeboortes, zowel natuurlijke bevallingen als een keizersnede. Onze foto's zijn bekroond met internationale awards, en daar zijn wij trots op.
Wij zijn allebei al ruim 10 jaar professioneel fotograaf, werken met de nieuwste en meer stille camera's (geen afleidend geklik dus als jij je weeën wegpuft) en wij zijn lid van de vakgroep DuPho Geboortefotografen.

Wij werken als team: bij ons ben je altijd verzekerd van een professionele geboortefotograaf bij je bevalling die een fantastische geboortereportage voor jullie maakt. Wij werken afwisselend volgens een dienstrooster. Indien één van ons al bij een geboorte is als jouw bevalling begint, komt de ander naar jou toe om te fotograferen. En mochten wij allebei al bij een geboorte aanwezig zijn of bijvoorbeeld ziek zijn (ook wij zijn mensen), dan kunnen wij terugvallen op ons netwerk vol fantastische geboortefotografen vanuit de vakgroep DuPho Geboortefotografen.

Ons aanbod stopt niet bij geboortefotografie! Wij bieden de unieke mogelijkheid om het eerste levensjaar van jullie kind in beeld te brengen. Aanvullend op de geboortereportage komen wij op diverse momenten in het eerste levensjaar van jullie kindje terug voor een korte, ongedwongen reportage. Om alle grote en kleine mijlpalen vast te leggen, maar óók jullie leven als ouders en als gezin. Het jaar sluiten wij af met een reportage van het eerste verjaardagsfeestje, en vervolgens bundelen wij alle foto's voor jullie in een prachtig fotoalbum om voor altijd te koesteren.

Complete
Geboortereportage
€2495,-

de investering

Onze geboortereportages zijn altijd inclusief:

- Een persoonlijk kennismakingsgesprek
- 24/7 Beschikbaarheid vanaf week 38 tot de geboorte
- Fotografie vanaf 5-6 cm ontsluiting (of aankomst ziekenhuis bij geplande keizersnede) t/m 2 uur na de geboorte
- De zekerheid van een backup fotograaf
- Een fotoserie van 150 foto's in hoge resolutie geleverd in een privé online gallery
- Highlight slideshow op muziek, met de mooiste beelden uit de reportage
- Pocket fotoalbum van 20x15 cm met 12 pagina's dat wij voor jullie samenstellen
- Mogelijkheid om te upgraden naar een handgemaakt fotoalbum
- Reiskosten


ik wil deze reportage boeken

ONZE WERKWIJZE
Jullie ervaring met BIRTHSTORIES begint altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Geboortefotografie is intiem, en het is voor ons heel belangrijk dat jullie helemaal op ons vertrouwen. Tijdens dit gesprek willen wij jullie graag leren kennen. Ook vertellen wij graag meer over ons werk, wat je van ons mag verwachten en bespreken wij jullie wensen en vragen. In de aanloop naar de bevalling houden wij contact. Tijdens alle geboortes werken wij met 1 fotograaf. Wie van ons twee komt fotograferen is afhankelijk van ons rooster. 

Onze fotografie start (bij een natuurlijke bevalling) tijdens de weeën, vanaf ongeveer 5-6 centimeter ontsluiting. Als jullie kindje geboren word blijven wij tot ongeveer 2-3 uur na de geboorte om alle eerste momenten vast te leggen. De eerste ontmoeting met eventuele broertjes of zusjes en/of familie leggen wij dan ook graag voor jullie vast. Tijdens alle fases van de bevalling werken wij geluidloos, alleen met natuurlijk licht en volledig ongeposeerd.

Mocht jouw bevalling een geplande keizersnede zijn, dan arriveren wij samen met jullie in het ziekenhuis om de voorbereidingen op de geboorte en de laatste momenten van de zwangerschap vast te leggen. Afhankelijk van het ziekenhuis gaan wij mee op de OK om de geboorte van de baby vast te leggen. Na de geboorte blijven wij nog 2-3 uur bij jullie om alle mooie eerste momenten vast te leggen. Mocht je in die tijd graag kraambezoek willen ontvangen of de baby voorstellen aan eventuele broertjes of zusjes, dan leggen wij dit graag voor jullie vast.


Wil je zien wat wij nog meer aanbieden naast geboortefotografie?

Bekijk onze 'eerste jaar in beeld' reportages

We nemen snel contact met je op!

Bedankt voor je bericht!

Heb je interesse in onze geboortefotografie of 'eerste jaar reportages', en wil je meer over onze beschikbaarheid weten? Neem dan op tijd contact met ons op zodat wij de beste kwaliteit te kunnen waarborgen! 

Neem nu contact met ons op