menu

Geboortefotograaf Hilversum

Geboortefotograaf Hilversum

 Ben je in verwachting en woonachtig in of rond Hilversum dan zoek je vast naar een geboortefotograaf Hilversum of bij jou in de buurt. Birthstories fotografie is gevestigd op slechts 15 minuten rijden vanaf Hilversum.
Herinneringen vervagen, maar beeld blijft altijd bestaan. Als geboortefotograaf Hilversum e.o leggen wij jouw bevalling en de geboorte van jullie kindje vast, zodat je altijd kunt terugkijken op dit bijzondere moment. Hoe je bevalling ook loopt, het is de start van jullie leven samen. Dankzij geboortefotografie kan jij terugkijken op de intimiteit, de emoties, de liefde en ook het rauwe randje. Want dat alles maakt geboortefotografie  zo speciaal.

Onze missie als geboortefotograaf Hilversum: fantastische foto's maken van het hoogtepunt uit jullie gezinsleven. Zodat jullie herinneringen voor altijd zijn vastgelegd.

-G & W

"Wat zijn we blij met de geboortefoto's! De bevalling was een grote rollercoaster en ging enorm snel. Door de foto's kunnen we het herbeleven en beseffen wat er eigenlijk allemaal gebeurde."

-M & R

"We zijn je zo dankbaar voor deze prachtige geboortereportage! Dit is iets waar we altijd naar terug kunnen kijken en wat ons zeker gaat helpen met de verwerking! Dankjewel Ditta, niet alleen voor de foto's maar ook voor je support"

M & R

"Ik bekeek de preview net weer, en moest er bijna van huilen. De foto's zijn echt nu al zo waardevol! Mijn moeder was ook helemaal geëmotioneerd bij het zien van de beelden."

- E&D

"Amazing. We zaten stilletjes te huilen bij het zien van de beelden."

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

waar wij ons in onderscheiden

Uniek aanbod

 Onze stijl kenmerkt zich door pure beelden die een verhaal vertellen. Onze foto's zijn écht: soms met een rauw randje, en altijd vol liefde en emoties. Wij zijn gewend om te werken onder diverse en uitdagende omstandigheden: thuisbevallingen en ziekenhuisgeboortes, zowel natuurlijke bevallingen als een keizersnede. Onze foto's zijn bekroond met internationale awards, en daar zijn wij trots op.
Wij zijn allebei al ruim 10 jaar professioneel fotograaf, werken met de nieuwste en meer stille camera's (geen afleidend geklik dus als jij je weeën wegpuft) en wij zijn lid van de vakgroep DuPho Geboortefotografen.

Wij werken als team: bij ons ben je altijd verzekerd van een professionele geboortefotograaf bij je bevalling die een fantastische geboortereportage voor jullie maakt. Wij werken afwisselend volgens een dienstrooster. Indien één van ons al bij een geboorte is als jouw bevalling begint, komt de ander naar jou toe om te fotograferen. En mochten wij allebei al bij een geboorte aanwezig zijn of bijvoorbeeld ziek zijn (ook wij zijn mensen), dan kunnen wij terugvallen op ons netwerk vol fantastische geboortefotografen vanuit de vakgroep DuPho Geboortefotografen.

Ons aanbod stopt niet bij geboortefotografie! Wij bieden de unieke mogelijkheid om het eerste levensjaar van jullie kind in beeld te brengen. Aanvullend op de geboortereportage komen wij op diverse momenten in het eerste levensjaar van jullie kindje terug voor een korte, ongedwongen reportage. Om alle grote en kleine mijlpalen vast te leggen, maar óók jullie leven als ouders en als gezin. Het jaar sluiten wij af met een reportage van het eerste verjaardagsfeestje, en vervolgens bundelen wij alle foto's voor jullie in een prachtig fotoalbum om voor altijd te koesteren.

wil je meer weten over geboortefotograaf Hilversum e.o.
bekijk dan de " over ons" pagina.

Wil je meer weten over kosten van een Geboortefotograaf Hilversum bekijk dan onze verschillende pakketten op de tarieven pagina.

check onze beschikbaarheid

contact

We nemen snel contact met je op!

Bedankt voor je bericht!

Heb je interesse in onze geboortefotografie of 'eerste jaar reportages', en wil je meer over onze beschikbaarheid weten? Neem dan op tijd contact met ons op zodat wij de beste kwaliteit te kunnen waarborgen! 

Neem nu contact met ons op